تحفه
آشپزی لبنانی برای دوستداران سیبزمینی که مخلفاتش هم همراهش است. اگر
مهمان دعوت کردهاید و قصد دارید شام را جدا سرو کنید، برای پیش غذا
بتاتاحاره یا به زبان خودمان سیبزمینی داغ یکی از پیشنهادهای ماست.
مواد لازم برای 4 نفر:- سیبزمینی متوسط: 3 عدد، فندقی
- پیاز متوسط: یک عدد، خلالی
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- پودر تخم گشنیز: 2 قاشق چایخوری
- گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- سیر له شده: 2 عدد
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
نکات: 1- برای سرو آن ماست چکیده، پودر سیر، نعناع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. 2- به جای سیر میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
روش تهیه:1 - روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج کنید.
2
- روغن را دوباره داغ کنید. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید. سیبزمینی
را در آن سرخ کنید. هنگامی که سیبزمینی شروع به رنگگرفتن کرد، زردچوبه،
تخمگشنیز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
3 - سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یک دقیقه آن را سرو کنید.
منبع : برترین ها
بازنشر : jafarjanami.blogsky.com